CONTACT

KOM ZELF LANGS.

Wij vinden het zelf fijn om zowel mét als zonder een makelaar te kunnen kijken bij het zoeken van een nieuwe woonplek. Daarom laten we aan u de keuze. Een afspraak via onze makelaar, of eerst zelf met ons. Niemand kent zijn eigen huis immers beter dan degene die het zelf bewoont en in dit geval zelf bedacht én gebouwd heeft.


MAAK EEN AFSPRAAK MET DE MAKELAAR.

Zodra het op zaken-doen aankomt, krijgt u te maken met onze makelaar. Hij doet de prijs-onderhandelingen met u en vervult alle formaliteiten die bij een (voorlopige) koop-overeenkomst om de hoek komen kijken.

Omdat alléén een makelaar die óns snapt, ons huis goed kan presenteren, hebben we in eerste instantie naar “de juiste persoon” gezocht. Die persoon is Sander Hemmes geworden, register-makelaar-taxateur bij Jillis Baggerman. Had Sander bij een andere makelaar gewerkt, dan was dát het ondersteunend makelaarskantoor geworden. U krijgt dus altijd met Sander Hemmes te maken. Hij is een warm persoon die het ‘zachte’ (sfeer & emotie) goed weet te combineren met het ‘harde’ (cijfers, getallen, waardebepaling, onderhandelen). We hebben Sander gevraagd om ‘ontspannen gekleed’ ons huis te presenteren wanneer u met hém wilt rondlopen. Neem het hem niet kwalijk wanneer hij zo af en toe ook ‘in pak’ komt.